3.11.2007 г., 23:00 ч.

Изповед на хандбалистка 

  Поезия » Друга
961 0 4
Изповед на хандбалистка

Мили хандбалисти,
малки и големи,
ще споделя с вас
моите проблеми.
Проблеми всъщност бяха
във ранното ми детство,
когато аз за спорта
имах късогледство.
Някъде бях прочела,
че важното в живота
не само Господ дава
в определена квота.
С упорство, труд и воля
постигат се успехи само,
ако ежечасно чувстваш
приятелско рамо.
Затуй сега отправям
приятелска похвала
на малки и големи,
влюбени в хандбала.
Успехите не идват
в утрешния ден
и в хандбала не става всеки
спортен супермен.
Но той те прави силен
и с дух непобедим,
учи те да работиш
и живееш в тим.
В хандбалната школа
се учим всеки час
на труд и дисциплина,
тъй важни те за нас.
Изповедта си лична
споделям аз със вас,
защото ний сме вече
един отличен клас.
От нас зависи само
хандбалът в този град,
ще бъде ли обичан
от беден и богат.

© Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила Яни,написала си страхотен стих.Аз съм хандбалистка и е много вярно това,че се учим на дисциплина,а и не само това.Тимът-ние сме едно в играта и в залата. 6+ имаш от мене!
  • Благодаря за хубавите думи!Имам стихотворение посветено на Треньораката си!Много е смешно
  • Така е, спортът изгражда доста полезни навици у нас! И най-вече, дисциплина и работа в тим...права си!

    Поздрави и успех!
  • Поздравления!
    Треньора/ката/ навярно би била щастлива да прочете стиха ти!
Предложения
: ??:??