Капките дъжд, които ме изпълват
и ми се изплъзват една по една в буркана
всичките много искрени и смислени сълзи
пречистващи душата ми, дори нелогични...
Те ме обличат и събличат, изразяват
болката ми с този треперещ плач
и са знак на любов, че се намират
в нещо истинско и че живота ми има смисъл...
И е просто толкова кристален,
че символизира Светия Кръст
на онази божествена любов,
( създаваща човешката )
която ни е показал Исус Христос.
© Тита Всички права запазени