26.08.2017 г., 16:23 ч.

Изтича времето 

  Поезия » Свободен стих, Друга
280 1 1

Изтича времето
през крехките ни пръсти.
Животът е клепсидра с теч безмилостен.
Моментите ни скъпоценни, пъстри,
с любов събрани и закътани -
изплъзват се набързо пред очите ти.
Разпръскват се
и наблюдаваш
как шепите остават празни.
И само вятър
гальовно сгушва се в разтворените длани,
търсещ сякаш
да измести на липсата тъгата -
наситен полъх е
с на спомените нежни аромата.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

25.08.2015

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красив стих, излива се! Поздрави, Наде!
Предложения
: ??:??