15.01.2013 г., 13:56 ч.

Желание 

  Поезия » Друга
370 0 5

Да нахраня душата си с музика.

Тя заситена да притихне.

Да ме погледне в очите музата,

разбиращо да се усмихне.

Пошлото да не виждам, сивото,

във ритъма прозаичен.

Да ме люлее красивото

в такт минорно-лиричен.

Из мои си светове да скитам,

пренаселени с фантазии.

Странни истории да разплитам,

в море от измислици нагазила.

В нереалности да се зарея

както някога романтиците.

Като слънце добра да изгрея,

проговорила с гласа на птиците.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??