24.06.2008 г., 9:00 ч.

Жена извън контекста 

  Поезия » Източни форми
610 0 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

ЖЕНА ИЗВЪН КОНТЕКСТА

 

Твърд, закръглен бюст
и дупе като круша.
Отлепям погледа си.

 

second edition

 

Със тяло на египетска богиня,
а погледът - две рилски езера.
Пред нея всички упорити ухажори
кат просяци загърбват фалшива суета.

 

послеслов

 

Като последна капка
от божествен еликсир
се стичаш по доволното ми тяло.

Настръхвам...

искам още!

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??