Jun 24, 2008, 9:00 AM

Жена извън контекста 

  Poetry » East forms
612 0 5

The work is not suitable for people under 18 years of age.

ЖЕНА ИЗВЪН КОНТЕКСТА

 

Твърд, закръглен бюст
и дупе като круша.
Отлепям погледа си.

 

second edition

 

Със тяло на египетска богиня,
а погледът - две рилски езера.
Пред нея всички упорити ухажори
кат просяци загърбват фалшива суета.

 

послеслов

 

Като последна капка
от божествен еликсир
се стичаш по доволното ми тяло.

Настръхвам...

искам още!

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??