20.10.2012 г., 11:39 ч.

Жени, внимавайте! 

  Поезия » Друга
441 0 0
Жената е като майка-орлица,
семейството е нейното гнездо.
Със силата на мощна птица,
брани го със цяло същество.
 
Животът чрез нея се заражда,
със него е от Бог благословена.
Събужда във мъжете жажда,
за майка е призвана и родена.
 
Всяка жена е толкова значима
и някак си по своему специална!
Тя е момиче и майка, и любима –
жената е с природа уникална!
 
Жени, внимавайте, пазете гордостта си,
напразно чувства не пилейте!
Правилният сам ще ви потърси,
да плачете за грешния, недейте!

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??