6.02.2020 г., 17:31 ч.

Към началото и края на времето 

  Поезия » Любовна, Философска
429 1 2

Живот ли е живота 
или всъщност смърт е?
Телата ни са нашите ковчези,
в които душите ни
волни са затворени... 
Мислим, че живеем, 
но не живот това е, 
а смърт...

Във огледало гледаме 
как нашите тела
бавно и полека остаряват,
докато не дойде тя с косата
и не освободи душите ни,
за да летят свободно 
по цялата вселена.
Тогава пак ще те намеря, 
за да можем заедно 
да полетим към звездите, 
към нови измерения, 
към началото и към края
на времето дори...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Лия!
    Има племена, които след смърта на някой от близките им се радват, а не го оплакват. Може би те знаят истината за смъртта и живота.
  • Толкова се припознавам в думите.. толкова ми харесват..
Предложения
: ??:??