2.09.2012 г., 15:57 ч.

Живот обичан 

  Поезия » Друга
418 0 0

Живот обичан

 

Извървяният път не се повтаря.

Дните, преминали заключени

завинаги във времето,

лежат уморени, незабравени.

 

Може би не ще дочакам този миг

с поглед жаден да изпия

всяка жива капчица живот обичан,

да забравя, че времето е отминало.

 

Като пролет разцъфнала искам

да горя в огнени пожари!

С живота обичан да тичам,

да вървя по пътищата стари.

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??