Sep 2, 2012, 3:57 PM

Живот обичан 

  Poetry » Other
417 0 0

Живот обичан

 

Извървяният път не се повтаря.

Дните, преминали заключени

завинаги във времето,

лежат уморени, незабравени.

 

Може би не ще дочакам този миг

с поглед жаден да изпия

всяка жива капчица живот обичан,

да забравя, че времето е отминало.

 

Като пролет разцъфнала искам

да горя в огнени пожари!

С живота обичан да тичам,

да вървя по пътищата стари.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??