30.04.2006 г., 17:44 ч.

каде згреших!? 

  Поезия
1406 0 3
Каде згреших, кажи, моля те, поне,
до живот да се проклинам,
да мразя своето сърце!
Кажи нараних ли те
или нестига любовта,
която не пестях
и хвърлих я в твойте крака!
Каде бе тази нечовешка грешка
и този грях който ни уби,
и сърцата ни без жал раздели?
Дори не се обърна -
остави ме в прахта,
да се влача, да моля, след теб да крещя.
Но прощавам ти, както до сега,
исках само грешката си да разбера.
"Сбогом!" казвам ти зад гърба,
и отронва се една сълза,
и пак, отново тези слова,
"Каде сгреших, кажи ми, моля те, поне,
до живот да се проклинам,
да мразя своето сърце!"

© Ками Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??