11.08.2010 г., 20:34 ч.

Как? 

  Поезия
600 0 13

Прозрачна

 ще изпия

   мъката,

а чашата

 ще скрия

  в свян.


С очи-море

ще плискам

   залеза, 

 за да измия

  своя храм.


Ръце-бродяги

  търсят

 скитница,

в жуженето

сред мърляви

      оси.


В клепачи сънни

 ще посрещна

     изгрева.

  Ще пийна

      чаша

  сутрешни

      мечти!


© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??