26.05.2010 г., 10:07 ч.

Как 

  Поезия » Друга
869 0 3

 

Как искам да разкъсам                       

натюрморта на лятото...       

да изтрия думите, които знам...    

... и тази музика,      

която ми напомня...       

която тика по-дълбоко       

в гърлото                    

костта на болката,    

да счупя като чаша    

в огледалото...                                                                                                                     ...............................                                                                                                                 

Ужасно искам,     

ала вече           

не заради теб,        

да изкрещя на сенките,    

които гледат                        

и се усмихват като хора,      

че ще унищожа докрай        

фалшивите декори!

© Валентина Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасен стих!!! И следващите - също. Поздрав!!!
  • "която тика по-дълбоко

    в гърлото

    костта на болката..."

    Нямаш оправдание, а даже е грях да си писала толкова добре преди толкова време , а сега да не пишеш...

    Хващай музата за косата и започвай пак...
    Поздрави!!!
  • Наситени с емоция са стиховете ти. Ще продължавам да те следя.
Предложения
: ??:??