1.09.2017 г., 16:43 ч.

Как да ти изпратя любовта си 

  Поезия » Любовна
618 1 2


 

Как да ти изпратя любовта си?!

 

В малък стих за теб написан от сърце

извезан посред нощем с звездните ръце?

В пакет голям с подаръка  дълго желан

или  рапанче малко с морски дъх мечтан?

 

На слънчевото зайче в мънисто златно

галещо страните от небето необятно?

На сирачето невръстно в ръцете само

тебе да прегърнат и да кажат, Мамо!

 

Една мечта на глас кажи от теб желана!

Душата си на Бог ще дам в ръцете чисти,

ако ще дори и с Нечистият да я търгувам,

в дните ти да бъде сбъдната и преживяна!

 

19. 08. 2017 г.

 

© Todor Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??