17.09.2008 г., 11:02 ч.

Как искам да плача като малко дете! 

  Поезия » Друга
859 0 11

 

Как искам да плача като малко дете,

забравило играчката си в пясъка.

Да изпитам мъката му от сърце

и да отвее мислите ми вятъра.

 

Да сменям бързо искрена тъга,

с широка, искрена усмивка,

да бъда весела, като дъга,

да ме наричат галено Щастливка.

 

Днес плача по-силно от всички деца,

но не мога като тях да се засмея.

Различна ли е болката ни и докога

ще мога с този камък да живея?

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??