"Кой ли общува с тази Земя?"
Елена Биларева
Нощите питай за тайни космични -
там, под небесния храм.
Нощем небето във вярност се врича...
Господи, искам да знам:
как ли Небето ухажва Земята,
без да го вижда светът;
как непорочно зачеват Зората,
как ли се ражда Денят?!
© Елица Ангелова Всички права запазени