29.11.2013 г., 15:49 ч.  

Как мразя всичко това! 

  Поезия
440 0 2

Изнасилен стих!

Изнасилен живот!

За стиха - простих.

Кърваво слънце!

Обезкървена луна...

Как денят преживява това?!

Тежък въздух! Мараня!

Боже! Как мразя всичко това!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??