Nov 29, 2013, 3:49 PM  

Как мразя всичко това! 

  Poetry
438 0 2

Изнасилен стих!

Изнасилен живот!

За стиха - простих.

Кърваво слънце!

Обезкървена луна...

Как денят преживява това?!

Тежък въздух! Мараня!

Боже! Как мразя всичко това!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??