19.11.2008 г., 15:39 ч.

Както и дойде 

  Поезия » Любовна
713 0 9
Отиде си. Тъй както и дойде -
внезапно, като лятна буря
и тишината почна да расте,
душата ми да се сбогува...

Сърцето ми разкъсано не ще
дори за миг да те намрази.
Сбогуването е дете -
само и нищо не разбрало.

От нощите остана тъмнина,
от утрините  тиха ярост
и аромата на кафе -
горчиво като късна старост.

Отиде си. Тъй както и дойде -
без предисловия и драми...
Наивността ми на дете
остана си, за да те чака...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??