20.07.2010 г., 15:09 ч.

Както ми диктува сърцето... 

  Поезия » Любовна
759 0 6

 

 

Бившите думи се изнизаха,

избледняха като звезди на зазоряване.

Колко време крещяха от небосвода?

Може би колкото е трябвало...

 

Бившите мисли са зачеркнати

във тефтера на времето,

останаха само мастилени петна -

не се опитвам да ги почистя.

 

Бившите чувства са потушени,

не ме топлеше огънят им -

изгасих го без капка жал

и заставам пред теб,

 

загърбила всичко бивше.

 

 


www.spiritofburgas.web244.com

 

 

 

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??