7.06.2020 г., 22:02 ч.

Какво ли още? 

  Поезия » Любовна, Философска
550 2 1

 

Не може да е истина. Не вярвам! 

Защо разкъса мойта облачност? 

На мен от слънцето ми загорчава.

Дъжда обичам си го повече... 

Защото свикнах да те нямам. Никога. 

И винаги да се оглеждам в себе си. 

Да бъда мрачен и подозрителен, 

дори пред видимата твоя прелест. 

Да вярвам ли? Нима е истина? 

Какво ли този свят ще ми отнеме? 

Животът? И без друго е безсмислен, 

освен, че мога да обичам само тебе... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко хубаво. Поздравления.
Предложения
: ??:??