29.10.2019 г., 8:55 ч.

Какъв искам да бъда 

  Поезия » Друга
297 0 4

Малко повече от просяк,

но не ща да съм крадец!

 

Много повече от умен,

но не ща да съм хитрец!

 

Малко по-сърцат от заек,

но не ща да съм храбрец!

 

Малко по-добър пред Господ,

но не ща да съм светец!

 

Много, много по-пречистен

и от пролетен дъждец!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??