13.03.2013 г., 22:00 ч.

*Калейдоскоп 13.03.2013 

  Поезия » Еротична
484 0 1

Около тебе всичко е красиво,
дълбоко вдишвам твоите коси.
Ръцете ми просвирват те игриво,
приСтрастно устните ми овкуси.

Теменужки с дъх на мандарини,
дрехите се изпаряват в галоп.
Коси се сплитат като балерини -
стихия, гледана с калейдоскоп.

Усещаме ли как се движим бясно?
Устните безмълвно ни благодарят.
Как сами намират се - не ми е ясно,
невъзможно им е да се отлепят!

Водата с благодарност ни облива,
под душа грижим се един за друг.
Една усмивка, странно закачлива,
напомня ми какво се случи тук...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??