Mar 13, 2013, 10:00 PM

*Калейдоскоп 13.03.2013 

  Poetry » Erotic
485 0 1

Около тебе всичко е красиво,
дълбоко вдишвам твоите коси.
Ръцете ми просвирват те игриво,
приСтрастно устните ми овкуси.

Теменужки с дъх на мандарини,
дрехите се изпаряват в галоп.
Коси се сплитат като балерини -
стихия, гледана с калейдоскоп.

Усещаме ли как се движим бясно?
Устните безмълвно ни благодарят.
Как сами намират се - не ми е ясно,
невъзможно им е да се отлепят!

Водата с благодарност ни облива,
под душа грижим се един за друг.
Една усмивка, странно закачлива,
напомня ми какво се случи тук...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??