28.07.2023 г., 19:26 ч.

Картинката съставена от не-та 

  Поезия » Гражданска
242 4 6

Картинката съставена от не-та,
глад, епидемии, войни,
измъчената ни докрай планета,
с един замах ще промени.

И се ръкуват  все неполитици,
а за народа – пак тегло.
Ала ще правят скоро коалиции,
на Андромеда с НЛО.

И чакат я Европата промени,
по навик отговаря: —" Да"!
На разни там човечета зелени...
От днес привиква към реда,

из Космоса въведен – за дебили,
там "уважават" най-добре,
но неелекоратът има сили,
от глад и болести не мре.

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Некоалицията в непарламента е несъставена от негрупировки и нешайки, некадърници, невежи, нечестни нехора…
Не работи… Недържавата несъществува, а не умира, все пак. Не я уважават, не се сещат за нея, не й обръщат внимание неполитиците от неконтинента.
Не, не, не… Но не може иначе…
Не умира ненаселен ...
  181 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??