Jul 28, 2023, 7:26 PM

Картинката съставена от не-та 

  Poetry » Civilian
244 4 6

Картинката съставена от не-та,
глад, епидемии, войни,
измъчената ни докрай планета,
с един замах ще промени.

И се ръкуват  все неполитици,
а за народа – пак тегло.
Ала ще правят скоро коалиции,
на Андромеда с НЛО.

И чакат я Европата промени,
по навик отговаря: —" Да"!
На разни там човечета зелени...
От днес привиква към реда,

из Космоса въведен – за дебили,
там "уважават" най-добре,
но неелекоратът има сили,
от глад и болести не мре.

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Некоалицията в непарламента е несъставена от негрупировки и нешайки, некадърници, невежи, нечестни нехора…
Не работи… Недържавата несъществува, а не умира, все пак. Не я уважават, не се сещат за нея, не й обръщат внимание неполитиците от неконтинента.
Не, не, не… Но не може иначе…
Не умира ненаселен ...
  181 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??