20.01.2009 г., 1:09 ч.

Като колаж от безмислици 

  Поезия » Друга
1160 0 10
Като анимационни герои
живеем в своята карикатура.
Някой за добро се бори,
друг бъдещето му рисува.

Като колаж от безмислици,
с напомпани до безтегловност надежди,
живеем в своите измислици,
облекли розови одежди.

А дните отлитат като с хвърчило,
хвърлено от мъничко дете,
чудя се какво до днес ме е крепило
да живея без сърце.

И аз продадох се за няколко стотинки,
а мечтите ми откраднаха това, което имах.
Сега съм само статуя от куп снежинки,
много давах - малко взимах...

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??