8.07.2016 г., 13:12 ч.

Като Левски( на Дядо Добри) 

  Поезия » Друга
555 1 5

                            Като Левски (за Дядо Добри)

Скоро ще станеш на години сто и две.

А в душата ти още живее дете.

Ти като Левски си за нас сега.

Изпълнен с духовна красота.

Показваш ни ценностите в Живота Всякога!

Много години пред храма на Бога с чашка в ръка.

Събираше Помощ не за себе си - за църквата!

Даряваше Вяра с усмивка една.

Надежда за нас и за нашите деца!

Един истински Българин в нашата страна!

Един пример за нас, една икона жива.

Приведен, побелял, тих,човек обикновен.

Но в сърцата ни Ти си Необикновен!

През тези толкова много лета.

Не се предаде. Вярваш в Доброто в хората!

Твоят пример се предава на нас.

Да бъдем добри, да правим добро всеки час!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??