12.11.2007 г., 9:10 ч.

Като огърлица 

  Поезия » Философска
672 0 21
Като огърлица нанизани са дните
и ден след ден те се търкалят.
Откриват се отново в бъдното,
и искат тъгата си да откопчаят!

Търсят, не намират закопчалката,
ех, зрънца сънуват безутешно полети!
Във вечен бяг на цветни арабески,
до почуда търсят свойте пролети!

Като огърлица нанизани са дните
и песен запяват, позната от детството!
Със звучен акцент, мечтите си разплитат,
но една ми оставят, пак да се накича!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??