11.07.2009 г., 16:31 ч.

Като роса по леглото ти 

  Поезия » Любовна
651 0 6

Като роса по леглото ти

с първи петли ще се сипна.

С теб се разделяхме сто пъти,

а все не мога да свикна.

 

Сто пъти тръгвах нанякъде,

като пияна залитах.

Даде криле на душата ми,

как да живея без минало?

 

Пътят ми беше в тресавище,

ти ме изведе на светло.

Сиво животът минаваше,

днес е прекрасен и цветен!

 

Пак ще се връщам по сто пъти,

с обич към тебе ще литна.

Като роса по леглото ти

утре в зори ще се сипна…

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??