21.06.2021 г., 0:18 ч.

Като свещ 

  Поезия » Друга
703 7 14

Догаря като свещ деня

в молитвата за всяко нещо,

подкрепяща делата на дланта

в несъвършенството човешко.

 

Изкуството на пълната луна

отглежда в мрака тишината.

Превръща я в уютна светлина

прибираща при себе си душата.

 

Будува споменът за сън,

приел да търси и намира смисъл

във вярата, че някой като мен

изгубил се е в своя мисъл.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??