24.06.2008 г., 12:22 ч.

Казват, че любовта... 

  Поезия » Друга
760 0 8
Лъжи ме.
И аз съм лъгала.
Но всичко беше преди.
Отмъсти.
За мъжете ми.
И за предишните ти жени.
Поругавай ме.
Без да мислиш.
За гордост и дръзки мечти.
Наказвай ме.
Не се променяй
дори ако видиш сълзи.
Дълбай в мен.
Подпочвено.
Разкъсай моето сърце.
Не се страхувай.
Готова съм.
Да се влея в твоето море.
Изграждай ме.
Бетонна.
Стена съм. Около теб.
Затвори се.
В своята черупка...
пожелавам ти късмет.
Но ме обичай!
Въпреки това.
Казват, че любовта е едничкото
останало ни днес на света.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??