19.09.2013 г., 2:18 ч.

Килограм любов 

  Поезия » Друга
646 0 7
Разплака ме и се разтворих
в един неповторим летеж,
на малки клетки и на спори
и атоми с един строеж.

Снегът завива тишината
и скрива я, за да мълчи.
Превръща я в звезди и вятър,
 а в твоите добри очи

се крият килограми нежност,
измерени с любов до грам,
една вселена от надежда -
за другото – едва ли знам...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??