Sep 19, 2013, 2:18 AM

Килограм любов 

  Poetry » Other
644 0 7
Разплака ме и се разтворих
в един неповторим летеж,
на малки клетки и на спори
и атоми с един строеж.

Снегът завива тишината
и скрива я, за да мълчи.
Превръща я в звезди и вятър,
 а в твоите добри очи

се крият килограми нежност,
измерени с любов до грам,
една вселена от надежда -
за другото – едва ли знам...

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??