5.07.2007 г., 22:31 ч.

Китарен звън 

  Поезия
579 0 4
Китарен звън -
докосване от лятна нощ
на сутринта
морето
с повърхност като огледало
полет на душата ми
във теб и твоята
потъна жадно
във съня ми
в тъмния хлад
на стаята

И не говориш
намръщен
раздразнен
на другия ден -
заминавам
говоря, прекалено
дори
ти мълчиш -
сякаш
нищо не знаеш
не помниш,
нали?

Китарен звън - още помня
гласа ти, очите
докосваща тиха и нежна
бе лятната нощ...
и морето -
бе гладко като - казах
огледало - каза и ти.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??