29.06.2016 г., 20:42 ч.

Кладенец е сърцето ми 

  Поезия
323 2 4

 

Не е моя работа какво си имал,
но двойно моя е да ти поискам всичко,
летиш като подхвърлена паричка
и трябва да се срещна с твойто име.
Протегната до дъжд ще те докосна,
не е моя работа какво си имал,
а ти ще бъдеш малкият помощник -
сипи дъгата в малка капка милост.
И нека е сълзица на живота ми,
да падна и изчезна с вечерта,
ще бъдем двама вечно там -
в мечтата да намеря котва
или бряг.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??