23.06.2006 г., 17:47 ч.

Клас МЕЧТА 

  Поезия
2141 0 18

Последният звънец удари,
"Кълна се..." зазвуча
и класната прошепна тъжно:
"Порастнахте, деца!"

Петте години отлетяха
изпълнени и с радост, и с тъга,
петте години наши бяха,
наши - на 12А!!!

Ще тръгнем по пътеки най-различни
да търсим своята дъга,
но никога не ще забравим
12А - класът мечта!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??