Jun 23, 2006, 5:47 PM

Клас МЕЧТА 

  Poetry
2150 0 18

Последният звънец удари,
"Кълна се..." зазвуча
и класната прошепна тъжно:
"Порастнахте, деца!"

Петте години отлетяха
изпълнени и с радост, и с тъга,
петте години наши бяха,
наши - на 12А!!!

Ще тръгнем по пътеки най-различни
да търсим своята дъга,
но никога не ще забравим
12А - класът мечта!

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??