28.01.2014 г., 11:25 ч.

Клуб 8 

  Поезия
401 0 0

През една улица отсреща денонощно

работи клубът за усмихнатите лица;

работи и за плачещите безпомощно,

търсейки подарените си вече сърца.

 

Стъклената врата е отворена пак,

светлината стреля в отсрещния двор,

с всичко друго и музиката за капак –

клубът е в центъра на този простор.

 

Този номер осем, неслучайно избран,

е символ на постоянност и хармония,

номерът осем – водоравно завъртян –

прави клуба известен без церемония.

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??