18.02.2013 г., 0:13 ч.  

Когато 

  Поезия » Пейзажна
508 0 5

Когато облачна армада
нагоре бавно запълзи,
пътеката ще ме подкара
край клонки с капещи сълзи.

Когато Рила си разтвори
вълшебните си красоти
и засияе цял простора
под шеметните висоти.

Когато с хубост ме омае
със седемте си езера
и от върхът си очертае
била и шеметни недра,

тогава с тебе аз се сливам
и като теб ще замълча...
Когато ми е много криво
или от щастие хвърча.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??