16.05.2012 г., 15:29 ч.

Когато... 

  Поезия
352 0 1

Когато истината чука

по стъклото,

отварям го безкрай

широко.

Тя винаги ми носи

приятели и дарове богати.

Пируваме със тях

докрай,

със пълни шепи

раздаваме от своя рай.

И сутрин рано,

щом зорницата

изгрява,

прегръщаме се

влюбено

преди раздяла.

Сълзи от щастие

са нашата утеха.

Защото в ранно утро

или късна вечер

истината ще почука

по стъклото...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??