22.11.2007 г., 14:52 ч.

Когато... 

  Поезия » Еротична
1870 1 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

Когато усещах как стенеше,

как нежно ръмжеше до края,

как пламък в очички притихнали

виждах, докато ме галеше.

Когато усетих аз устните,

които целуваха моите.

Когато усещах със тялото

гърдите ти, как ме притискаха.

Когато усетих те,

усетих, че стенеше,

тогава аз лудо желаех те.

Когато усетих накрая теб...

и сластно отпуснах се в скута ти.

    20.11.2007

                                 

 

© Момчил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??