Nov 22, 2007, 2:52 PM

Когато... 

  Poetry » Erotic
1875 1 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

 

Когато усещах как стенеше,

как нежно ръмжеше до края,

как пламък в очички притихнали

виждах, докато ме галеше.

Когато усетих аз устните,

които целуваха моите.

Когато усещах със тялото

гърдите ти, как ме притискаха.

Когато усетих те,

усетих, че стенеше,

тогава аз лудо желаех те.

Когато усетих накрая теб...

и сластно отпуснах се в скута ти.

    20.11.2007

                                 

 

© Момчил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??