28.04.2020 г., 11:04 ч.

Когато Април си тръгне 

  Поезия » Гражданска
411 1 0



Скоро и Април ще се скрие,
за да се върне догодина, в началото на пролетта.
И тогава, кой друг, ако не ние
ще разкажем за чудната сила на любовта?

И когато си спомням този Април,
в който всичко около нас е красиво.
Тогава в сърцето ми споменът мил,
напомня за това, че е живо.

Април си отива, малко остава,
но пък след него задава се Май.
И всичко красиво, ще продължава,
слънце, пролет, и радост без край.

Явор Перфанов
27.04.2020 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??