Apr 28, 2020, 11:04 AM

Когато Април си тръгне 

  Poetry » Civilian
412 1 0



Скоро и Април ще се скрие,
за да се върне догодина, в началото на пролетта.
И тогава, кой друг, ако не ние
ще разкажем за чудната сила на любовта?

И когато си спомням този Април,
в който всичко около нас е красиво.
Тогава в сърцето ми споменът мил,
напомня за това, че е живо.

Април си отива, малко остава,
но пък след него задава се Май.
И всичко красиво, ще продължава,
слънце, пролет, и радост без край.

Явор Перфанов
27.04.2020 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??