19.03.2013 г., 21:02 ч.  

Когато есента си иде... 

  Поезия » Друга
565 0 5

На Дениса

Когато есента си иде и навали във двора сняг,
когато мъничка обида удави ни в прозрачен мрак,
когато бавно потъмнеят усмивки, слънце и звезди
и неусетно побелеят неповторимите черти

на разноцветната ти външност и на червения ти лак,
тогава всеки цвят ще върна, в дъга ще те превърна пак,
в земя, която ми раздава цветя и слънце, и листа –
в жена, която ми остава единствената на света...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??