9.08.2007 г., 12:12 ч.

Когато идва Дългото Чакане 

  Поезия
825 0 13


Тихо стъпваш. Проскърцва нощта.
Нейде гларуси сънено кряскат.
На морето заспало мощта
във вълните внезапно се стряска.
Тихо стъпваш. От гладна луна
зад завеса се скриват звездите.
За закуска ще има тъга.
А вечеряхме с обич в очите.
Спря на кея. До тебе мълча.
Влак просвирва в далечното някъде.
От целувките ти горча.
Идва с утрото дългото чакане.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??