31.05.2023 г., 10:00 ч.

Когато жена те обича 

  Поезия » Любовна
156 0 0

Когато жена те обича

и мили думи ти изрича,

тя е като разцъфнал цвят,

мечтите и надеждите й летят!

 

Събудиш ли тази тази нейна страна,

над всичко поставяй ти любовта!

За теб ще се разкрие приказен свят

и няма да има в света по-богат!

 

Дай й закрила, хвани й ръка!

Твоята сила нека усеща тя!

Любовта ви да носи надежда, живот!

Да зрее за двама и даде плод!

 

© Дора Гочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??