Когато жена те обича
и мили думи ти изрича,
тя е като разцъфнал цвят,
мечтите и надеждите й летят!
Събудиш ли тази тази нейна страна,
над всичко поставяй ти любовта!
За теб ще се разкрие приказен свят
и няма да има в света по-богат!
Дай й закрила, хвани й ръка!
Твоята сила нека усеща тя!
Любовта ви да носи надежда, живот!
Да зрее за двама и даде плод!
© Дора Гочева All rights reserved.