15.01.2008 г., 11:49 ч.

Когато намерим посока и път 

  Поезия » Друга
633 0 9
 

Есен, есен, отново е есен
и жълти листа килими редят.
Животът е толкова хубав и лесен,
когато намерим посока и път.
И с топлите дрехи на нашата вяра
обличаме нашите нови мечти
и носейки топлия спомен от лятото
очакваме зимата, но не сами...
Есен, есен, отново е есен
и жълти листа килими редят.
И Бог се усмихва от свода небесен,
и капчици радост валят ли, валят...

11.10.2007

© Николета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??